The Wedding Crashers

THE WEDDING CRASHERS komen stiekem via de achterdeur binnen. Deze vijf vrienden staan niet op de gastenlijst en mengen zich onopgemerkt tussen het publiek en het bruidspaar…

DE PERFECTE BRUILOFTBAND

THE WEDDING CRASHERS hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no-time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

REPERTOIRE

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nu, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s! Daarnaast speelt THE WEDDING CRASHERS natuurlijk ook jullie verzoeknummer!

MUZIKANTEN

THE WEDDING CRASHERS bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

EXTRA’S

Hebben jullie meer dan 200 gasten of willen jullie door tot in de kleine uurtjes? Extra uitpakken kan natuurlijk altijd!

SPECIALE WENSEN

Omdat elke bruiloft anders is, is het fijn dat jullie wensen van te voren besproken worden om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij komen graag een keer bij jullie langs!

PRIJZEN

Een avondvullend optreden van THE WEDDING CRASHERS is compleet en betaalbaar. Bovendien komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan, waardoor jullie een onvergetelijke avond kunnen beleven!

Contact