Holland Showband

De Holland Showband vindt zijn oorsprong in een samenwerking tussen MN Entertainment, Rocket Agency B.V. en Frans Bauer. Tot op heden is de Holland Showband het orkest van Frans Bauer en werkt de band mee aan talloze concerten en theatershows. De muzikale leiding is in handen van Merijn Nelemans, tevens oprichter van de Holland Showband.

Naast Frans Bauer hebben onze muzikanten met tal van andere artiesten op het podium gestaan: Dana Winner, Gers Pardoel, Danny de Munk, Leonie Meijer, Erik Mesie, Dean Saunders, Ali B, Ellen ten Damme, Peter Koelewijn, Frans Duijts, Stef Ekkel, Dennie Christian… Aan ervaring geen gebrek!

De Holland Showband heeft betreffende artiestenbegeleiding een flexibele bezetting. De band bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten, die een strakke muzikale basis neerzetten. Naargelang het repertoire, kan de band eventueel worden uitgebreid met backing vocals, blazers, percussie en andere instrumentalisten. De Holland Showband werkt enkel samen met professioneel ingestelde muzikanten en technici.

Arrangementen voor de bandleden kunnen op bestelling worden aangeleverd. Ditzelfde geldt voor eventuele begeleidingstracks, waarop onze apparatuur is voorbereid. Ook repetities en een doorloop behoren tot de vele mogelijkheden. Met de Holland Showband kunt u echt alle kanten op!

Naast een begeleidingsband is de Holland Showband ook een spetterende coverband en dus een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, bruiloften, feesttenten en festivals. De 6 rasmuzikanten hebben maar één doel: FEEST!

De band bestaat standaard uit een super strakke ritmesectie, gitarist/zanger en zangeres. Het zestal wordt compleet gemaakt met 2 toetsenisten… Een unicum in Nederland! Door deze bezetting kan de Holland Showband elke muziekstijl aan. Gelooft u het niet? Kom eens kijken en oordeel zelf!

De Holland Showband zet bij u de tent op zijn kop! Waar andere bands na 3 sets de handdoek in de ring gooien, gaat de Holland Showband nog even door.
U krijgt standaard 4 sets die u naar eigen wensen mag indelen. Een rustig setje tijdens een diner voordat het feest losbarst of langer door tot in de kleine uurtjes? Eén ding is zeker… U krijgt te allen tijde waar voor uw geld!

De Holland Showband is flexibel… Al uw wensen worden voorafgaand met u besproken.
Wilt u een bepaald nummer horen of houden de gasten van dance of Nederlandstalig? Hier houdt de band rekening mee tijdens het opstellen van de setlist! Geldt er een bepaalde dresscode voor de gasten? Ook de Holland Showband past zich aan!

Nog meer show?!
Overweeg dan eens om de Holland Showband uit te breiden met onze 4-koppige blazerssectie! Deze professionals staan te springen om ons te versterken!

Met de live blazers krijgen disco & soul een gouden randje en hedendaagse hits een verrassende wending! Onze blazerssectie is strak en sexy! Deze mannen zijn echter ook gespecialiseerd in aanstekelijke, funky danspasjes en polonaises… PARTY GUARANTEED!

Contact