Studio

In het rustieke Wouw (Noord-Brabant) beschikt MN Entertainment over een compacte studio waar complete audioproducties kunnen worden gemaakt.

Producties

Luister hieronder naar enkele voorbeelden van (co-)producties uit de studio.

Backingtracks voor coverbands en artiesten

Tegenwoordig kun je er als band bijna niet onderuit de allernieuwste hits live te brengen! Lastig, want deze liedjes zitten vaak helemaal vol met synths, claps, special effects etc… Dé oplossing hiervoor is een clicktrack die synchroon loopt met een backingtrack. Alles wat niet live gespeeld kan worden is van te voren al opgenomen (stereo- of multitrack), zo kunnen toch de allervetste hits gespeeld worden!

Ik maak al meer dan 10 jaar backingtracks in opdracht van verschillende bands. Vrijwel alles is mogelijk, zelfs complete medleys. Luister hieronder naar enkele voorbeelden.

Bedrijfsfilms, jingles, reclames en apps

Het is tevens mogelijk muziek op maat te laten componeren voor bedrijfsfilms, jingles, reclames en apps. De studio beschikt over een grote databank aan geluidseffecten en met de juiste muziek en voice-over durf ik elke uitdaging aan te gaan: van tekenfilm tot radiocommercial.

Exclusieve orkestbanden

Goede kwaliteit orkestbanden zijn schaars, terwijl hier wel veel vraag naar is. Ik maak orkestbanden voor artiesten, (school)musicals en particulieren in elke gewenste vorm en toonsoort, zo dicht mogelijk bij het origineel of in een heel ander jasje!

Contact