The Party Crashers

THE PARTY CRASHERS komen stiekem via de achterdeur binnen. Deze vijf vrienden staan niet op de gastenlijst en mengen zich onopgemerkt tussen het feestende publiek…

DE PERFECTE PARTYBAND

THE PARTY CRASHERS hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no-time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

REPERTOIRE

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nu, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s! Daarnaast speelt THE PARTY CRASHERS op verzoek natuurlijk ook uw favoriete artiest!

MUZIKANTEN

THE PARTY CRASHERS bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

EXTRA’S

Heeft u meer dan 200 gasten of wilt u door tot in de kleine uurtjes? Extra uitpakken kan natuurlijk altijd!

FLEXIBEL & BETROUWBAAR

THE PARTY CRASHERS werkt alleen maar samen met erkende boekingskantoren. Omdat elk feest anders is, is het fijn dat alles van te voren besproken wordt om het feest zo veel mogelijk naar uw wensen in te vullen.

PRIJZEN

Een avondvullend optreden van THE PARTY CRASHERS is compleet en betaalbaar. Bovendien komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, waardoor u en uw gasten een onvergetelijke avond zullen beleven!

Contact